HEVIVELJEKSET JA KLASARIT KILPASILLA

Oletko koskaan miettinyt, miltä Michael Jackson kuulostaa nokkahuilulla soitettuna? Nokkahuilukvartetti Bravaden “Heviveljekset ja KlaSarit kilpasilla” on hulvaton esitys, jossa vannoutuneet rock-nokkahuilistit Tero ja Erno saavat vieraikseen klassisen musiikin erikoisasiantuntijat, nokkahuilumaistereiksi tituleeratut Duo KlaSarit. Kuinka käy Johann Sebastian Bachin, Michael Jacksonin, Harry Potterin ja Mozartin? Entä mitä nelikko saa irti Sibeliuksesta ja Robinista? Teron ja Ernon isännöimässä vauhdikkaassa show’ssa musiikin raja-aidat kaatuvat: jäljelle jää soittamisen ja musiikin kokemisen riemu, lajiin ja tyyliin katsomatta! Tämä esitys pitää otteessaan perheen pienimpien lisäksi myös varttuneemmat musiikin ystävät. Hyvä yleisö, Tero & Erno Show alkaa!

"Heviveljekset ja KlaSarit kilpasilla" -näytelmällisen konsertin on käsikirjoittanut ja ohjannut Elina Lajunen. Konsertin kesto on n. 30 minuuttia. Bravade työskentelee kaudella 2016-2017 Konserttikeskus ry:n palveluksessa ja kiertää esityksen kanssa kouluissa kautta maan.

Esittelyvideo (2 min.):

https://vimeo.com/167246729

 

HAJAMIELINEN SÄVELTÄJÄ YSTÄVINEEN

Voiko nokkahuilulla soittaa muutakin kuin ‘Ostakaa makkaraa’? Kyllä! Tämän todistaa Bravaden hauska ja mukaansatempaava näytelmällinen lastenkonsertti "Hajamielinen säveltäjä ystävineen". Konsertti esittelee nokkahuilun historiaa ja sille sävellettyä musiikkia keskiajalta nykypäivään. Lavalle astelee tunnettuja säveltäjiä, kuten Bach, Mozart ja Beethoven. Hetkensä kuuluisuuden valokeilassa saavat myös heviveljekset Tero ja Erno. Mukana menossa on niin nokkahuiluperheen pienin jäsen; 15 senttinen sopranino, kuin perheen sympaattinen jättiläinenkin; kaksimetrinen subbasso-nokkahuilu.

"Hajamielinen säveltäjä ystävineen" -esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut Antti Lang. Esitys on tarkoitettu päiväkoti-ikäisille sekä esi- ja alakoululaisille. Konsertin kesto on n. 30 minuuttia.