Tero & Erno Show 2 - Rock-klassikot ja klasarihitit

Mitä kaikkea nokkahuilulla voikaan soittaa! Bravade-nokkahuilukvartetin uudessa hulvattomassa esityksessä omaa televisioshow’taan isännöivät heviveljekset Tero ja Erno saavat jo toistamiseen vieraikseen klassisen musiikin erikoisasiantuntijat, nokkahuilumaistereiksi tituleeratut KlaSarit. Genreraja-aidat kaatuvat rytisemällä, kun klassisen musiikin hitit ja kevyen musiikin klassikot yhdistyvät! Yhteensä 50:n hittimaistiaisen joukosta löytyy otteita Tsaikovskyn Pienten joutsenten tanssista Led Zeppelinin Stairway to Heaveniin ja Paranoidiin, unohtamatta Smetanan Moldauta, Mozartin sulosäveliä ja Toton Africaa. Kuullaanpa show’ssa myös AC/DC:n Thunderstruckin virtuoosinen kitarasoolo, tietenkin nokkahuilulla soitettuna! 

Esityksen on ohjannut ja käsikirjoittanut Elina Lajunen. Musiikin sovituksesta vastaa Hanna Paatelma. Esityksen kesto on n. 30 min.

Esittelyvideo »

 

Tero & Erno Show - HEVIVELJEKSET JA KLASARIT KILPASILLA

Oletko koskaan miettinyt, miltä Michael Jackson kuulostaa nokkahuilulla soitettuna? Nokkahuilukvartetti Bravaden “Heviveljekset ja KlaSarit kilpasilla” on hulvaton esitys, jossa vannoutuneet rock-nokkahuilistit Tero ja Erno saavat vieraikseen klassisen musiikin erikoisasiantuntijat, nokkahuilumaistereiksi tituleeratut Duo KlaSarit. Kuinka käy Johann Sebastian Bachin, Michael Jacksonin, Harry Potterin ja Mozartin? Entä mitä nelikko saa irti Sibeliuksesta ja Robinista? Teron ja Ernon isännöimässä vauhdikkaassa show’ssa musiikin raja-aidat kaatuvat: jäljelle jää soittamisen ja musiikin kokemisen riemu, lajiin ja tyyliin katsomatta! Tämä esitys pitää otteessaan perheen pienimpien lisäksi myös varttuneemmat musiikin ystävät. Hyvä yleisö, Tero & Erno Show alkaa!

"Heviveljekset ja KlaSarit kilpasilla" -näytelmällisen konsertin on käsikirjoittanut ja ohjannut Elina Lajunen. Musiikin sovituksesta vastaa Hanna Paatelma. Konsertin kesto on n. 30 minuuttia. Bravade työskentelee kaudella 2017-2018 Konserttikeskus ry:n palveluksessa ja kiertää esityksen kanssa kouluissa kautta maan.

Esittelyvideo (2 min.) »

 

NELJÄN VUODENAJAN METSÄSTYS!

Säveltäjämestari Vivaldi kamppailee suuren ongelman kanssa – mestariteoksen säveltäminen ei millään onnistu! Yleisön lapset hälytetään apuun. Nämä pienet musiikkiagentit auttavat säveltäjää löytämään inspiraation säveltämiseen. Näin syntyy maailmankuulu teos Neljä vuodenaikaa! 

Neljän vuodenajan metsästys! on Bravade-nokkahuilukvartetin vauhdikas konserttikokonaisuus, jossa lapset pääsevät mukaan viemään tarinaa eteenpäin. Vuorovaikutteisessa esityksessä hyödynnetään aisteja kaikin tavoin; miltä eri vuodenajat maistuvat, tuntuvat, näyttävät ja kuulostavat. Kaiken tämän kokemiseen tarvitaan annos mielikuvitusta!

Lavalla on Vivaldin lisäksi Mozart, Bach ja Sibelius. Säveltäjänerot kannustavat kollegaansa sekä tuovat tietysti esille myös omat suuret persoonansa ja meriittinsä.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Malin Olkkola
Musiikin sovitus: Hanna Paatelma
Esityksen kesto: n. 30min.
Esitys sopii alakoululaisille ja päiväkoti-ikäisille. 

Bravade työskentelee kaudella 2018-2019 Konserttikeskus ry:n palveluksessa ja kiertää esityksen kanssa kouluissa kautta maan.

Esittelyvideo (ruotsinkiel. versio) »

 

JAKTEN PÅ DE FYRA ÅRSTIDERNA!

Mästarkompositören Vivaldi kämpar med ett stort problem – han lyckas inte komponera ett mästerverk! Barnen i publiken kallas till hjälp. Dessa små musikagenter hjälper kompositören att hitta inspiration för kompositionsarbetet. På det här sättet föds det världsberömda verket De fyra årstiderna!

Jakten på de fyra årstiderna! är blockflöjtskvartetten Bravades fartfyllda konserthelhet, där barnen är med och för handlingen framåt. Interaktionen med barnen utgår mycket ifrån att använda sina sinnen till att känna smaker, lyssna noga, se och känna. För att uppleva allt detta behövs ytterligare en ordentlig dos fantasi!

På scenen finns också de stora personligheterna Mozart, Bach och Sibelius. Kompositionsgenierna uppmuntrar sin kollega och presenterar samtidigt också sina egna meriter. 

Manus och regi: Malin Olkkola
Musikarrangemang: Hanna Paatelma
Konserten räcker ca. 30min.  
Föreställningen passar för barn i lågstadieåldern och även för daghemsbarn.

Bravade har spelat barnkonserten på festivaler och i skolor runt om i landet sedan 2007. För tillfället arbetar kvartetten för Konserttikeskus ry, som förmedlar konserter till såväl skolor som daghem.

Se videon »

 

HAJAMIELINEN SÄVELTÄJÄ YSTÄVINEEN

Voiko nokkahuilulla soittaa muutakin kuin ‘Ostakaa makkaraa’? Kyllä! Tämän todistaa Bravaden hauska ja mukaansatempaava näytelmällinen lastenkonsertti "Hajamielinen säveltäjä ystävineen". Konsertti esittelee nokkahuilun historiaa ja sille sävellettyä musiikkia keskiajalta nykypäivään. Lavalle astelee tunnettuja säveltäjiä, kuten Bach, Mozart ja Beethoven. Hetkensä kuuluisuuden valokeilassa saavat myös heviveljekset Tero ja Erno. Mukana menossa on niin nokkahuiluperheen pienin jäsen; 15 senttinen sopranino, kuin perheen sympaattinen jättiläinenkin; kaksimetrinen subbasso-nokkahuilu.

"Hajamielinen säveltäjä ystävineen" -esityksen on käsikirjoittanut ja ohjannut Antti Lang. Esitys on tarkoitettu päiväkoti-ikäisille sekä esi- ja alakoululaisille. Konsertin kesto on n. 30 minuuttia.